Програм акцелерације Founder Institute Serbia за стартапе

У понедељак, 31. јула, са почетком у 18 часова, онлине се организује догађај ’Fresh Funds to Boost Startup Scene in the Balkans’!

Founder Institute Serbia тим вредно ради овог лета и припрема се за другу генерацију стартапа који ће ући у акцелератор програм. Део тих припрема свакако су и бројни бесплатни догађаји које организују са циљем повезивања фацилитатора предузетничког екосистема Балкана, а дошао је ред и на следећи!

Као што тема и каже, дискусија ће се фокусирати на бројне ресурсе и могућности које тимови и стартапи имају на располагању за раст и финансирање, као и на то како се заправо припремити за процес финансирања, шта су неопходни предуслови и како се уопште преговара са инвеститорима.

На догађају ће се представити неколико фондова који својим радом и активностима подржавају развој иновативних пословних прилика, а гостујући панелисти су врхунски стручњаци и дугогодишњи познаваоци и актери екосистема: Пеђа Предин (Fifth Quarter Ventures), Vladimir Pavlović (Omorika Ventures), Јакоб Гајшек (RUJ Ventures), Дарко Ивановић (Digital Den), Душан Каран (Фонд за иновациону делатност) и Тамара Чолић Милосављевић (Founder Institute Serbia).

Ово је јединствена прилика за све оне који тек започињу или су већ у процесу развоја свог стартапа, а нису сигурни којим путем да крену, коме могу да се обрате и на који начин!

Пријавите се за учешће путем линка.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.