BASF Innovation Hub 2023

Регионални pitch догађај организован од стране светске хемијске компаније BASF, награда за победника такмичења је 5 000 евра.

ПРИЈАВЕ СУ ОТВОРЕНЕ У ПЕРИОДУ: 30.05.2023. - 29.09.2023.

 

BASF Innovation Hub 2023, са својим фокусом на Envision 2050, окренут је ка перспективним решењима за зелену и дигиталну транзицију и покрива теме чисте енергије, циркуларне економије и стратегију „од фарме до виљушке”.

Окренут је ка индивидуалним иноваторима и стартапима независно од нивоа развоја (од самог концепта до скалирања). Учешће је бесплатно, а једини услов за пријаву је да учесници имају више од 18 година.

BASF Innovation Hub 2023 спаја учеснике из Аустрије, Босне и Херцеговине, Бугарске, Хрватске, Чешке, Грчке, Мађарске, Румуније, Србије, Словачке и Словеније, кроз 3 кластера.

Чланови жирија одређених за сваки локални кластер бирају топ 5 учесника који ће добити прилику да презентују своје идеје уживо на догађајима у новембру 2023. На основу постојећих кластера, даље учешће је структурисано кроз 3 live-stream догађаја (учесници из сваке државе су део једног од три локална кластера*), крунисаних једним Grand Finale догађајем, на коме се срећу сви локални победници.

Догађаји уживо су организовани у форми хибридног догађаја – координација се врши из студија, са водитељем, преноси уживо на званичном Youtube каналу и са учесницима који се укључују путем Zoom-а.

Више о програму на сајту.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.