OТВОРЕН ТРЕЋИ ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ АКЦЕЛЕРАЦИЈЕ КАТАПУЛТ

За учешће у програму акцелерације Фонд подржава пријаве из свих области науке и технологијe, а рок за пријаву путем Катапулт портала до 16. октобра 2023. године у 13 часова.

Фонд за иновациону делатност, уз подршку Министарства науке, технолошког развоја и иновација, Светске банке и Европске уније отвара трећи Катапулт јавни позив за иновативна стартап предузећа којима је потребна финансијска и менторска подршка за достизање пуног потенцијала и освајање глобалног тржишта. Овај водећи акцелератор у Србији пружа јединствену прилику амбициозним тимовима да остваре своје пословне визије и стекну неопходне ресурсе и знања за успех.

Шта нуди Катапулт програм?

  • Финансијску подршку: стратап предузећима на располагању су бесповратна средстава од 20.000 евра (за Ideation категорију предузећа) до 50.000 евра (за Scale-up категорију предузећа). Додатно, онима који обезбеде квалификовану инвестицију у року од девет месеци након завршетка акцелерације, на располагању су додатна средсва до 300.000 евра бесповратних средстава.
  • Менторство и саветовање: стартап предузећа ће имати прилику да кроз тромесечни интензивни програм сарађују са више од 40 међународних и локалних ментора, бивших оснивача из различитих индустрија, који ће их водити кроз процес развоја и пружити им драгоцену експертизу.
  • Мрежу инвеститора: Катапулт има снажну мрежу инвеститора, која омогућава стартапима да се повежу са другим потенцијалним инвеститорима и партнерима за даљи развој својих иновација.
  • Едукативни програми: поред финансијске подршке, стартапи ће имати приступ разним едукативним програмима, радионицама и предавањима која ће им помоћи да унапреде своје вештине и знања из пословног света.
  • Размена искуства: Катапулт је веома конкурентан програм, са искусном и кооперативном Катапулт заједницом оснивача. Приступ знању и искуству стартап предузећа која су истој или сличној фази раста и развоја.
  • Корпоративно партнерство: нови учесници Катапулт програма имају на располагању приступ погодностима које нуде корпоративни партнери.

 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.