Moonstruck, домаћи стартап који ради и за Twitter

Moonstruck је домаћа компанија која се бави развојем производа и иновативних решења за компаније и пројекте пре свега у Web3 сектору - а од скоро то раде и за Twitter.

Core тим који стоји иза овог стартапа чине Страхиња Вукоичић, серијски предузетник и инжењер који је, између осталог, био и један од оснивача компаније HTEC, Павле Батута, инжењер и blockchain архитекта који је учествовао у креирању решења као што су Eth Swarm и Giveth, и Немања Петровић, економиста који је радио на финансирању иновација и изградњи екосистема, покретању пројекта оживљавања Савамале као креативног дистрикта, консултант и ментор.

Они су пре две године одлучили да оснују Moonstruck – стартап који се бави развојем производа и иновативних решења за компаније и пројекте пре свега у Web3 сектору.

Поред развоја за клијенте лансирали су и неколико својих идеја, пре свега ТРАКЕН платформу за управљање паметним електричним мрежама, неколико Web3 протокола, а такође су и технички партнери у више Web3 стартапа који се баве различитим стварима – од гејминга до DeFi-ја.

Од скоро се могу похвалити и сарадњом са компанијом Twitter, којој ће заједно са својим партнерима помоћи да интегрише потребне Web3 компоненте.

Извор: Екапија

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.