Радионице писања пројектних предлога за ЕУ фондове и позиве локалних фондова

Радионице са темом пројектног писања за ЕУ фондове и позиве локалних фондова водиће Горан Стојановић професор на Техничком факултету у Новом Саду. Радионице ће се одржати у конференцијској сали Научно технолошког парка Чачак (Др Драгише Мишовића, 169).

  • Током првог дана радионица, имаћете прилику да се упознате са различитим ЕУ фондовима и процесом аплицирања за њих. Професор Горан Стојановић ће вам пружити информације о различитим фондовима који су доступни, како бисте били упознати са могућностима и условима за добијање финансирања.
  • Други дан радионица биће посвећен прегледу отворених програма Фонда за иновациону делатност и успешној имплементацији пројеката из фондова ЕУ (Horizon Europe). Овај део радионица обухватаће информације о програмима који су доступни, критеријумима за успешно подношење пројеката и саветима за успешну имплементацију пројеката из ЕУ фондова.

Циљ радионица је да вам пруже корисне информације и савете који ће вам помоћи приликом писања пројеката и аплицирања за финансирање из ЕУ фондова и Фонда за иновациону делатност.

Линк за пријаву.

Извор: Научно технолошки парк Чачак 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.