„Дан отворених врата“ - Научно технолошки парк Нови Сад

У среду, 31. маја 2023. са почетком у 10 часова, Научно-технолошки парк Нови Сад организује други по реду „Дан отворених врата“ у склопу новог програма “3алет”, на којем ће се студентима у холу и амфитеатру НТП НС представити водеће технолошко-развојне компаније, чланице НТП Нови Сад.

Дан отворених врата, и ове године, пружиће прилику студентима да директно од компанија сазнају за могућности добијања стипендија, обављања стручних пракси или запослења. Исто тако, студенти ће имати јединствену прилику да се директно код представника фирми распитају о самим условима рада у свакој компанији појединачно, док ће неке од чланица омогућити заинтересованима да обиђу њихове просторије у Парку.

Поред компанија посетиоци ће имати прилику да се на Startup corner-у упознају са радом стартапа који послују у оквиру НТП НС као и да се упознају са могућностима за студенте коју спроводи канцеларија EU info point Нови Сад. Прошле године овај догађај посетило је преко 400 студената, ове године вас очекујемо у још већем броју заједно са: Schneider Electric, Novelic, Plassido, INIT technologies, 3Lateral, Syrmia, Norma Grupa LLC, Continental Automotive Serbia, ZF Serbia, EU info point i Startup corner.

Линк за пријаве.

Извор: Научно технолошки парк Нови Сад

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.