Изложба „Прикључи се на технологије – анатомија једне еволуције“

Центар за промоцију науке у сарадњи са Музејом науке и технике у Београду организује изложбу „Прикључи се на технологије - анатомија једне еволуције“.  

Београдска изложба је део истовремене поставке у четири европска града – Милану, Софиjи, Тарту и Београду. Теме ових изложби су одржива изградња, циркуларна економија и електронско здравство (еЗдравство), а  поред физичког формата, публици ће бити доступна и изложба у дигиталном садржају која ће објединити све партнере.

Изложба у Музеју науке и технике, која ће бити отворена до краја априла, обрађује тему електронског здравства и део је активности које Центар за промоцију науке реализује у склопу међународног пројекта SocKETs (Societal engagement with key enabling technologies).

Изложбена поставка у Музеју науке и технике кроз причу о иновацијама приближава грађанима нове технологије и позива публику да се активно укључи у процес заједничког стварања у области еЗдравства. Садржај изложбе подељен је у више тематских целина, а циљ поставке је да одговори на питања и недоумице у вези са применом нових технологија у нашем свакодневном животу.

Изложба ће бити отворена од 16. марта до краја априла.

Извор: Центар за промоцију науке 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.