AAI 2023: Позив за учешће на мини симпозијумима ИВИ

Институт за вештачку интелигенцију Србије организује мини симпозијуме Artificial Intelligence in Computer Vision and Remote Sensing” и “AI & IOT for Smart Industry” у оквиру Друге међународне научне конференције у области примене вештачке интелигенције (AAI 2023) у Крагујевцу.

 

 

Током Мини симпозијума  "Artificial Intelligence in Computer Vision and Remote Sensing" учесници ће дискутовати о спроведеним истраживањима и могућим применама вештачке интелигенције у области рачунарског вида и даљинске детекције.

Иновативне истраживачке идеје које су у вези са аналитиком великих података за Индустрију 4.0, вештачком интелигенцијом и еволуционим техникама за Индустрију 4.0, интелигентним системима за надзор и контролу биће представљене на Мини симпозијуму “AI & IOT for Smart Industry”.

Сви заинтересовани могу да се пријаве за учешће на мини симпозијумима Института за вештачку интелигенцију Србије до 15. марта 2023. године. Проширени апстракт се подноси путем следећег линка.

Друга српска научна конференција о примени вештачке интелигенције у Србији биће одржана у Крагујевцу од 19. до 20. маја 2023. године у организацији Универзитета у Крагујевцу и Српске академије наука и уметности.

Извор: Истраживачко развојни институт за вештачку интелигенцију Србије

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.