Позив за Labena Ventures акцелератор

Labena Ventures нуди структуиран пут ка спремности за улагање, прикупљању средстава, MVP-у, развоју технологије омогућавајући приступ менторству, потенцијалним пословним контактима и инвеститорима, као и приступ заједници оснивача.

Програм је намењен компанијама и стартаповима који послују у биоинформатици, фармацији, биомедицинском инжењерству, прехрамбеној индустрији, Green Technology, Cleantech, биолошкој безбедности хране, биотехнолошком истраживању и развоју, Life Sciences Tech, HealthTech.

Програм Labena Ventures има за циљ јачање иновација и предузетничког екосистема у земљама Централне и Источне Европе (CEEC). С тим у вези, фокус је на проналажењу, одабиру и промоцији стартапа који могу понудити иновативна решења на међународном нивоу.

ПРОГРАМ:

  • BOOTCAMP - Једнонедељно интерактивно искуство учења дизајнирано да се фокусира на специфичности иновативних почетних подухвата у биотехнолошким, фармацеутским, здравственим технологијама како би се омогућило да направите искорак на регионална и европска тржишта.
  • АCCELERATION - Тромесечни програм који укључује блиску интеракцију са преко 100 ментора, партнера и инвеститора који ће вам помоћи да повећате своје пословање.
  • DEМО DAY - ваш стартап добија прилику да прошири своје пословне мреже, створи нова партнерства, добије приступ потребним техничким и финансијским ресурсима и још много тога. Током Demo day-a добијате прилику да представите своју тестирану идеју или минимално одржив производ/услугу за прикупљање средстава од инвеститора.
  • АЛУМНИ - Пружа се подршка стартапима и компанијама. У оквиру програма Алумни Growth, оснивачи учествују у ексклузивним догађајима умрежавања, добијају приступ посебним понудама и добијају прилагођена представљања.

Рок за пријаву је 08. мај 2023. године. 

Пријава се врши путем следећег ЛИНКА

Извор: СТАРТАП ПОРТАЛ 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.