Пријаве за трећи StarTech конкурс

НАЛЕД и Влада Републике Србије, уз подршку компаније Philip Morris, позивају неформалне тимове, стартапове, предузетнике, микро, мала и средња предузећа (ММСПП) и све оне који имају иновативне бизнис идеје или желе да трансформишу своје пословање увођењем нових технологија, да се у периоду од 3. марта до 3. маја 2023. пријаве за StarTech програм подршке иновацијама и дигиталној трансформацији привреде.

У оквиру трећег годишњег конкурса, можете конкурисати за бесповратна финансијска средства у вредности од 15.000 до 100.000 долара, а изабрани корисници поделиће и до 1.000 сати експертске подршке за развој бизнис плана, маркетиншког наступа, заштиту интелектуалне својине, финансијско планирање или друге аспекте пословања.

  • LOT 1: Подршка стартаповима са иновативним идејама;
  • LOT 2: Подршка малим и средњим бизнисима за развој иновација и/или дигиталну трансформацију;
  • LOT 3: Подршка малим и средњим бизнисима за развој иновација или дигиталну трансформацију, са циљем извоза или повећања радних места. 

Водич за апликанте      Конкурсна документација: LOT 1    Конкурсна документација: LOT 2 и LOT 3

Упознајте се са детаљним правилима учешћа кроз Водич за апликанте и конкурсном документацијом коју је потребно да припремите пре попуњавања пријаве. Сви заинтересовани треба да попуне онлајн пријавни формулар, приложе бизнис план у предвиђеном формату и пратећу документацију најкасније до 3. маја 2023. у 23.59 часова.

СТРУЧНА ПОДРШКА

Кандидати којима је потребна помоћ у припреми бизнис плана као услова за пријаву, могу се пријавити за стручну подршку до 3. априла 2023. у 23.59 часова попуњавањем онлајн формулара.

Извор: Startech 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.