Европски савет за иновације - Инфо дан у Србији

Европски савет за иновације и извршна агенција за мала и средња предузећа (EISMEA), уз подршку конзорцијума Европске мреже предузетништва из југоисточне Европе (SEE), организују Инфо дан посвећен програму Акцелератор – једном од инструмента Европског савета за иновације.

 

 

У оквиру Инфо сесије биће представљен програм Европског савета за иновације (EIC) намењен стартаповима и МСП из SEE региона за развој и унапређење револуционарних иновација, које имају потенцијал да створе нова тржишта или да доведу до промена на постојећим.

EIC пружа подршку комбиновањем бесповратних средстава и улагањем у власнички капитал. На инфо дану можете сазнати више о видовима подршке које пружа EIC, можете добити информације о разним изворима финансирања који су доступни предузећима у SEE региону. Искористите јединствену прилику да добијете корисне савете о процесу аплицирања директно од EIC експерата, могућност да размените искуства са успешним EIC грантистима из SEE региона, као и да научите више о “pitching” техници.

Догађај ће бити организован 22.марта 2023. у хотелу Метропол сала Лавендер.

Пријаве се врше путем мејла: eu@pks.rs

Aгенда догађаја

Извор: Европска мрежа предузетништва

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.