Форум привредне сарадње између Кине и земаља Централне и Источне Европе

Задовољство нам је да Вас позовемо да својим присуством употпуните четврти по реду Cangzhou Форум привредне сарадње између Кине и земаља Централне и Источне Европе, који ћемо уживо преносити 15. децембра 2022. године (Машински факултет, сала 518, V спрат)  у термину од 09 до 11 часова.

Форум се одржава у граду Чангџоу, који се налази у кинеској провинцији Хебеј, и траје два дана, али је заинтересованим странама омогућено онлине укључење и праћење првог дана овог важног догађаја, који спаја и јача сарадњу између привредних субјеката, а нарочито малих и средњих предузећа, Кине и земаља Централне и Источне Европе.

Форум подржавају Народна Влада провинције Хебеј и Министарство привреде и информационих технологија Народне Републике Кине. Тема овогодишњег Форума је ’Нови потенцијали и могућности за сарадњу Кине и Европе и нова будућност за мала и средња предузећа’. Тема ће окупити бројне стручњаке из Кине и иностранства, који располажу значајним знањем, вештинама и ресурсима за оснаживање међународне економске и трговинске сарадње. Форум је сам по себи важна полазна тачка и платформа за проширење постојеће сарадње између Кине и земаља Централне и Источне Европе, јер различитим форматима – попут панела, конференција за networking и склапање партнерстава, трговинских изложби и локалних градских размена, потпомаже јачању сарадње између малих и средњих предузећа како на локалном и регионалном, тако и на међународном нивоу.

Овај догађај на локалном нивоу, у Београду, организују Центар за едукацију, предузетништво и иновације – ЕПИЦЕНТАР и Привредна комора Србије, који заједнички препознају важност привредне и трговинске сарадње Кине и Европе и улажу напоре на пољу пружања подршке малим и средњим предузећима у процесу развоја, склапања значајних партнерстава и изласка на међународно тржиште.

Молимо Вас да своје присуство на догађају потврдите слањем email-a на адресу: office@epicenter.rs до 14.12.2022. 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.