Програм подршке дигиталној трансформацији 2022

Дигитална трансформација је одлична прилика за микро, мала и средња предузећа да раним усвајањем дигиталних технологија уведу иновативне пословне моделе, значајно унапреде радне процесе и створе нове производе који ће им обезбедити бржи раст, конкурентну предност и освајање нових тржишта.

Центар за дигиталну трансформацију (ЦДТ) у сарадњи са Министарством привреде Републике Србије упутио је Јавни позив компанијама да конкуришу за нови „Програм подршке дигиталној трансформацији за микро, мала и средња предузећа 2022“ и да уз помоћ сертификованих консултаната за дигиталну трансформацију (ИСО 17024) унапреде пословање увођењем савремених дигиталних алата.

Учесници у овом програму подршке добијају изузетне погодности као што су:

  • Бесплатна израда експертске анализе од стране искусних и сертификованих консултаната, која је приказ тренутног стања компаније, као и домена у пословању које би требало унапредити
  • Рад на детаљној стратегији развоја компаније у кључним доменима кроз дигиталну трансформацију
  • Бесповратна субвенција Центра за дигиталну трансформацију до 6.000 евра (имплементација дефинисаног решења кроз консалтинг) којом се, заправо, изједначава износ који је сама компанија спремна да инвестира у своју дигиталну трансформацију.
  • Супервизија имплементираног решења

Пријаве се врши путем ЛИНКА. Више детаља о самом програму на следећој страници. Програм је отворен док се не потроше средства предвиђена за субвенције.

Извор: Центар за дигиталну трансфорамацију 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.