„Сарадња корпорација и Стартапа "

Ове јесени ICT HUB организује серију едукативних и matchmaking догађаја под називом „Start Me Up" намењен домаћим корпорацијама и стартапима. Сарадња корпорација и стартапа у циљу убрзања иновација за обе стране и грађење боље вредности за крајње кориснике.

Уколико сте стартап, на овим догађајима имате прилику да упознате домаће корпорације које сарађују или желе да сарађују са стартапима, механизме на које то чине, да се чују искуства која су обликовала неке од успешних сарадњи у пракси, упознате њихове представнике и повежете се за потенцијалне прилике за сарадњу.

Уколико сте корпорација, ово је место где ћете упознати домаће стартапе у различитим фазама развоја, који имају решења намењена како бизнисима, тако и крајњим корисницима, упознате се са њиховим понудама, потребама за сарадњу са великим пословним системима. 

Сваки од догађаја подразумеваће три целине. Први део ће бити посвећен учењу и размени искуства, други део догађаја ће бити посвећен повезивању, трећи део ће бити реализован кроз unconference формат.

„Start Me Up" подразумева серију догађаја који ће се одржати  02. новембра, 22. новембра и 13. децембра од 16-19 часова у просторијама ICT Hub-a. 

Потврда доласка на следећем линку 

Извор: ICT Hub. 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.