WIPO Eon Agrofood Webinar Series - серија вебинара

Светска организација за интелектуалну својину (WIPO) покреће серију вебинара фокусирану на теме из агротехнолошке и прехрамбене индустрије. Агро и прехрамбене технологије су неке од најбрже растућих индустрија у Европи и азијско-пацифичком региону за стартап, спиноф и мала и средња предузећа. 

Интерактивне сесије ће се одржавати сваког петка почев од 7. октобра, фокусирајући се на искуства стручњака из агротехнолошке и прехрамбене индустрије и могућности за коришћење интелектуалне својине за предузетнике. Вебинари су намењени особама запосленим у иновативним компанијама оријентисаним на будућност у агро и прехрамбеној индустрији, свима онима који су заинтересовани за ову тематику, као и онима који желе да унапреде своје пословање кроз стратешку употребу интелектуалне својине.

Серија вебинара је део иницијативе WIPO Entrepreneurs Online Network (EON) Initiative. EON има за циљ да изгради онлајн мрежу малих и средњих предузећа, стартапа и спиноф-а у Европи, Азији и Пацифику у овој области. Кроз серију вебинара, WIPO жели да истакне успешне примере коришћења система интелектуалне својине у индустрији, као и да представи различите алате и услуге доступне у различитим земљама ових региона.

Пријавите се за учешће на вебинарима на следећем линку  .

 

 

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.