Стручни скуп "Дигитална, иновативна и одржива решења у грађевинској индустрији"

Догађај "Дигитална, иновативна и одржива решења у грађевинској индустрији" у организацији компаније ОРООК и Привредне коморе Србије, одржаће се у среду 29.06.2022. са почетком у 13 часова у Великој сали Привредне коморе Србије, на адреси Ресавска 13-15, Београд.

Овогодишњи извештај под називом "ОРООК Извештај 2.0: Дигитална, иновативна и одржива решења у грађевинској индустрији" бави се актуелним изазовима које у грађевинској индустрији поставља процес дуалне транзиције, односно зелене и дигиталне трансформације.

Поред представљања извештаја, догађај Дигитална, иновативна и одржива решења у грађевинској индустрији ће бити одлична прилика да у панел дискусији чујете компаније које су препознале велики потенцијал у овој дуалној транзицији и које успешно примењују ова решења на инвестиционим пројектима свих величина.

Учесници панела биће представници компанија Xella, Elixir Group, Vekom Geo, World of BIM, Delta Real Estate, Bexel Consulting, Natura Eco, HiCAD, PlanRadar, TeamCAD, NS Drafter, Buildcon, Портал Градња и Савет зелене градње.

ОРООК је специјализована платформа за повезивање послодаваца и стручњака који раде у области грађевинарства. У склопу својих пословних активности ОРООК тим другу годину заредом припрема и објављује Извештај који покрива актуелне теме, релевантне за индустрију.

Извор: Srbijadanas.com

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.