50 најбрже растућих технолошких компанија у Централној Европи

У оквиру Deloitte конкурса „50 најбрже растућих технолошких компанија, у Централној Европи“ бира се, на основу раста прихода у протекле 4 године, 50 најбрже растућих компанија, јавних или приватних, у Централној Европи. На конкурс се могу пријавити компаније из следећих привредних сектора: комуникације, технологије заштите животе средине, финансијске технологије, ИТ, здравствена заштита, медији и забава.

Поред главне категорије, право учешћа у посебној категорији конкурса „Компаније у успону“ имају и компаније које су у технолошком сектору мање од 4 године.

Коначно, у трећој категорији „Звезде позитивног утицаја“ бирају се компаније које својим производом или услугом имају позитиван утицај на један од следећих сегмената: друштво, пословну заједницу, иновативност, околину или различитост.

Циљ догађаја је представљање Deloitte конкурса и ближе упознавање заинтересованих компанија о условима, могућностима и бенефитима учествовања на конкурсу.

Догађај ће се одржати 24. јуна 2022. године у 12:00 часова, ПКС-ПК Београда, Кнеза Милоша 12 и онлајн. Линк за регистрацију online учешћа доступан је овде

Више инфармација можете пронаћи на линку.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.