Каскадно финансирање ЕУ – бесплатни вебинар

Каскадно финансирање (познато и као финансијска подршка трећим лицима), је механизам Европске комисије за дистрибуцију јавних средстава у циљу стварања нових компанија, повећања њихове скалабилности, малих и средњих предузећа и/или компанија са средњим капиталом, у усвајању или развоју дигиталних иновација. Овај метод има за циљ да поједностави административне процедуре, креирајући образац за пријаву који је погодан за мала и средња предузећа, како би пројекти финансирани од стране ЕУ могли да имају отворене позиве за даље финансирање.

Знајући важност приступа финансирању за предузећа, Балкан Еко Иновација организује онлајн вебинар посвећен теми: Cascade Funding Projects – an excellent opportunity for startups and companies to access equity- free funding (Пројекти каскадног финансирања – одлична прилика за стартапове и компаније да приступе финансирању без учешћа). Овај вебинар пружа преглед могућности Хоризонт Европа и Хоризонт 2020 каскадног финансирања, детаљне информације где можете пронаћи могућности и савете за подршку вашим организацијама да се пријаве за финансирање, као и да поставите питања о каскадном финансирању. Ако сте почетник или власник малог и средњег предузећа који тражи прилике за финансирање без учешћа, овај вебинар је за вас.

Можете се пријавити за вебинар на следећем линку: https://bit.ly/3LckQI5

Вебинар се одржава  11. маја у 13:00 по средњеевропском времену (1 сат + питања и одговори) на енглеском језику. Линк за Teams ће бити послат након регистрације.

Newsletter

За више информација о актуелностима из области иновација, пријавите се за наш Newsletter.

Успешно сте се пријавили.

Већ сте пријављени.

Ова адреса се не може пријавити.