Prva radionica Kluba otvorenih inovacija - „Priprema startapa/malog privrednog društva za prvi krug investicionog kapitala“

Privredna komora Srbije i South Central Ventures Vas pozivaju na otvaranje prve radionice Kluba otvorenih inovacija „Priprema startapa/malog privrednog društva za prvi krug investicionog kapitala“. Prva radionica će se održati online 22. septembra sa početkom u 10 časova.

Radionica za pripremu investicije je intenzivna i praktična jednodnevna radionica koja pomaže startapima/malim privrednim društvima da dobiju odgovore na pitanja šta je neophodno da se pripremi investicija, šta je potrebno da oni pripreme/organizuju, koje metrike se očekuju, šta investitori žele od njih i šta mogu da očekuju startapi i mala privredna društva od investitora.

Kako biste uopšte konkurisali za investiciona sredstva, morate zadovoljiti određene uslove investitora. Prvi uslov je usuditi se da budete različiti i da imate velike ciljeve. Drugi uslov jeste da uvek obraćate pažnju na kritike tržišta kako biste unapredili svoje poslovanje. Takođe, bitno je da u timu imate najbolje ljude na relevatnim, tj. svim pozicijama i da se ne zadovoljavate kompromisima. I na kraju, kao najbitnije, vrlo je važno da znate kako da se nosite sa izazovima i kako da ih prevaziđete.

Druga online radionica namenjena kompanijama će biti održana 20. oktobra 2020. u 10 časova.

South Central Ventures (SCV) je investicioni fond koji raspolaže budžetom od 40 miliona evra namenjenog firmama u ranoj fazi razvoja. Sa kancelarijama u Beogradu, Zagrebu i Skoplju, South Central Ventures kroz Enterprise Innovation Fund (ENIF), fokusiran je na tehnološke kompanije na Balkanu. Pored finanansijske nudi i uslugu mentoringa mladim kompanijama u ovom regionu.

Agenda događaja se nalazi na sledećem linku.

Molimo Vas da pre unosa podataka za prijavu da pročitate obaveštenje o obradi podataka ličnosti

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite putem linka , najkasnije do 18. septembra 2020. godine, do 16 časova. Broj mesta je ograničen, učešće na radionici je besplatno. Link za učešće na online radionici dostavićemo Vam nakon prijave. Za sve dodatne informacije, možete se obratiti Službi za inovacije, tel. 011 41 49 622.