Прва радионица Клуба отворених иновација - „Припрема стартапа/малог привредног друштва за први круг инвестиционог капитала“

Привредна комора Србије и South Central Ventures Вас позивају на отварање прве радионице Клуба отворених иновација „Припрема стартапа/малог привредног друштва за први круг инвестиционог капитала“. Прва радионица ће се одржати online 22. септембра са почетком у 10 часова.

Радионица за припрему инвестиције је интензивна и практична једнодневна радионица која помаже стартапима/малим привредним друштвима да добију одговоре на питања шта је неопходно да се припреми инвестиција, шта је потребно да они припреме/организују, које метрике се очекују, шта инвеститори желе од њих и шта могу да очекују стартапи и мала привредна друштва од инвеститора.

Како бисте уопште конкурисали за инвестициона средства, морате задовољити одређене услове инвеститора. Први услов је усудити се да будете различити и да имате велике циљеве. Други услов јесте да увек обраћате пажњу на критике тржишта како бисте унапредили своје пословање. Такође, битно је да у тиму имате најбоље људе на релеватним, тј. свим позицијама и да се не задовољавате компромисима. И на крају, као најбитније, врло је важно да знате како да се носите са изазовима и како да их превазиђете.

Друга online радионица намењена компанијама ће бити одржана 20. октобра 2020. у 10 часова.

South Central Ventures (SCV) је инвестициони фонд који располаже буџетом од 40 милиона евра намењеног фирмама у раној фази развоја. Са канцеларијама у Београду, Загребу и Скопљу, South Central Ventures кроз Enterprise Innovation Fund (ENIF), фокусиран је на технолошке компаније на Балкану. Поред финанансијске нуди и услугу менторинга младим компанијама у овом региону.

Агенда догађаја се налази на следећем линку.

Молимо Вас да пре уноса података за пријаву да прочитате обавештење о обради података личности

Молимo Вас да своје учешће потврдите путем линка , најкасније до 18. септембра 2020. године, до 16 часова. Број места је ограничен, учешће на радионици је бесплатно. Линк за учешће на online радионици доставићемо Вам након пријаве. За све додатне информације, можете се обратити Служби за иновације, тел. 011 41 49 622.