PortfoLion VC и Startup Europe Networks организују стартaп догађај 8. маја - Позив и компанијама из Србије

PortfoLion VC (инвестициони фонд OTP банке) и Startup Europe Networks организују велики стартaп догађај 8. маја, а Војвођанска Банка i OTP Група позивају све стартапе из Србије да се пријаве за учешће у овом догађају.

Рок за пријаву је 6. мај , а сви заинтересовани могу да се пријаве овде.

PortfoLion VC бира подносиоце пријава, а идеални кандидат за презентацију своје идеје тражи средства за валидацију пословног модела, унапређење производа и развој пословања, поручује се у саопштењу.

Префериране индустрије укључују, али нису ограничене на е-трговину, велике податке, ИТ инфраструктуру, финансијски софтвер, вештачку интелигенцију и машинско учење.

Пет одабраних стартапа ц́е добити по пет минута за презентацију свог решења, пословног модела и планова за раст, након чега ц́е добити повратне информације и савете од стручног саветодавног панела, који чине Marvin Liao (investitor), Aurel Pasztor (PortfoLion VC), Krisztian Flautner (Banzai Cloud) i Jimmi Fong (SEON). Цео догађај ће бити емитован на Hopin платформи.

Један од говорника биће и амерички предузетник и инвеститор Zak Koelius, investitor kompanije Cruise Automation, вредне милијарду долара, која је продата General Motors-у.

Newsletter

For more information about news in terms of innovation, please subscribe to our Newsletter.

You have successfully been subscribed.

You are already subscribed.

You cannot subscribe to this newsletter.