Расписан конкурс за пријем стартап корисника Научно-технолошког парка у Нишу

Научно-технолошки парк Ниш расписао је јавни позив упућен стартап компанијама, којим их позива у чланство за пријем првих корисника, стартап компанија основаних у протекле две године и компанија које се баве иновативним делатностима.

 

Јавни позив објављен је у циљу стављана НТП Ниш у функцију, а корисницима се нуде инфраструктурне и консултантске услуге, као и остале услуге које обухватају едукације, тренинге, промоцију и друго.

Право учешћа имају регистровани привредни субјекти који у моменту слања пријаве постоје до две године који се баве развојем нових или унапређењем постојећих производа, процеса и услуга у функцији задовољења тржишних потреба и њихово пословање одговара намени НТП Ниш (иновативност, трансфер технологије, раст конкурентности, повећање извоза истварање нових радних места).

Предност у избору имају предузећа активна у областима дефинисаним као приоритетна у Стратегији паметне специјализације Републике Србије и Стратегији развоја вештачке интелигенције у Републици Србији за период 2020 –2025.

Конкурс је расписан 24. априла 2020. године и биће отворен стално, до попуне капацитета, а пријаве ће оцењивати 15. и 30. маја 2020.године.

Све додатне инфомације потражите на сајту www.ntp.rs, на којем се такође могу и преузети обрасци за пријављивање.

Newsletter

For more information about news in terms of innovation, please subscribe to our Newsletter.

You have successfully been subscribed.

You are already subscribed.

You cannot subscribe to this newsletter.