Вебинар о избору адекватних пројектних методологија за развој иновативних ICT производа Agile vs. Waterfall

Пословна академија Привредне коморе Србије организује вебинар "Избор адекватних пројектних методологија за развој иновативних ICT производа Agile vs. Waterfall" који ће се одржати у среду 29. априла 2020. године у 11:00 часова. Учешће је бесплатно.

 

Модерне компаније су свесне потребе за применом дигиталне трансформације својих пословних процеса и начина пословања, а дигитална трансформација је неминовно праћена агилном трансформацијом начина управљања пројектима, која постепено постаје прихваћена од  компанија из различитих привредних грана, без обзира на величину саме компаније. Имајући у виду да различити пројекти захтевају већу флексибилност у начину управљања, као и висок степен адаптабилности на промене у захтевима клијената, јавља се и потреба за применом различитих методологија за управљање пројектима и отвара се питање избора адекватне пројектне методологије Waterfall vs Agile за управљање ICT и другим пројектима.

Предавање има циљ да помогне компанијама да нађу одговоре на питања коју методологију је боље применити у случају вођења неког конкретног пројекта,  шта су предности, а шта мане традиционалне Waterfall методологије и шта нам то ново и напредно омогућава Agile методологија за управљање пројектима, која све више почиње да се примењује у модерним компанијама.

Вебинар је увод у вишедневни програм који ће се од септембра реализовати у оквиру АКАДЕМИЈЕ ОТВОРЕНИХ ИНОВАЦИЈА.

Предавач на овом вебинару ће бити Мила Миленковић, PhD Ind.Eng.Mng, BScEE, MBA, PMP, Руководилац  Службе за дигиталне иновације и апликације у склопу програма дигиталне трансформације компаније у Дирекцији за IT/ICT, Телеком Србија а.д.

Пријава се врши електронски преко следећег линка

Newsletter

For more information about news in terms of innovation, please subscribe to our Newsletter.

You have successfully been subscribed.

You are already subscribed.

You cannot subscribe to this newsletter.