Такмичење „ Falling Walls Lab Belgrade“ биће одржано виртуелно

У сарадњи са Научно-технолошким парком Београд и Универзитетом у Београду, DAAD Информативни центар организује четврти „Falling Walls Lab“ у Србији као иновативну платформу за представљање истраживачких пројеката у рангу научног пробоја у свим научним дисциплинама. Пре такмичења, учесници ће моћи да прате и бесплатну ексклузивну радионицу „Science Communication, која ће, такође, бити организована виртуелно.  

„Falling Walls Lab Belgrade“ намењен је студентима, истраживачима, научницима  (основне, мастер, докторске и постдокторске студије) и предузетницима. Сваки учесник има задатак да у три минута представи своју идеју или пројекат и „убеди“ локални жири у иновативност своје замисли. 

Победник „Falling Walls Lab Belgrade“ биће награђен учешћем у финалном такмичењу „Falling Walls Lab“, који ће бити одржано у Берлину 8. новембра и присуством на „Falling Walls“ конференцији 9. новембра 2020. године.

Апликације за учешће на „Falling Walls Lab Belgrade“ шаљу се  на www.falling-walls.com/lab до 17. априла 2020. године.

Предстојећи догађај најављује и одговарајући  постер , а за све додатне информације можете да контактирате DAAD информативни центар Београд (info@daad.rs) .

Newsletter

For more information about news in terms of innovation, please subscribe to our Newsletter.

You have successfully been subscribed.

You are already subscribed.

You cannot subscribe to this newsletter.