ОД ДАНАС НА РАСПОЛАГАЊУ ПРВО РЕШЕЊЕ ЗА БОРБУ ПРОТИВ ПАНДЕМИЈЕ - ПЛАТФОРМА ЗА 3D ШТАМПАЊЕ НЕОПХОДНИХ ДЕЛОВА ЗА МЕДИЦИНСКЕ УРЕЂАЈЕ

Предузеће Voxellab, једно од 12 подржаних од стране Фонда за иновациону деланост, у рекордном року је развило платформу за брзо 3D штампање неопходних делова за машине и медицинске уређаје потребне у лечењу пацијената заражених Covid-19 вирусом. Voxellab је спреман да прихвати понуде болница и других објектата који збрињавају пацијенте оболеле од коронавируса и применом адитивне производње, у кратком року испоручи резервне и потрошне делове за различите медицинске уређаје.

С обзиром на тренутну ситуацију, локална опрема и резервни делови често нису довољни, а имајући у виду мере у другим земљама, медицински ланци снабдевања могу бити прекинути. Решења Voxellab омогућава да у року од неколико сати, прилагоди и произведе неопходне делове.

Више информација и поступак поручивања можете видети на њиховом сајту https://3dr.rs/.

Voxellab је предузеће које се од 2014. године бави употребом, применом и развојем нових технологија и фокусирани су 3D технологију, укључујући адитивну производњу, 3D штампу, 3D скенирање, 3D моделирање и софтверски развој. 

Newsletter

For more information about news in terms of innovation, please subscribe to our Newsletter.

You have successfully been subscribed.

You are already subscribed.

You cannot subscribe to this newsletter.