Онлајн хакатон - Србија хакује Корону

„Србија Хакује Корону” је онлајн хакатон који жели да окупи здравствене раднике, програмере, мејкере и консултанте, како би удруженим знањима и алатима развили производе који могу да помогну здравственим радницима.

 

Како је акција 3Д штампања визира за здравствене раднике показала снагу заједништва, озганизатори овог хакатона желе да оду корак даље.  

Идеја је да се састави листа производа који су потенцијално од значаја здравственим радницима у овом тренутку. Зато позивају све, а посебно стручњаке из релевантних области здравства и инжењерства, да приложе своје идеје на поменутој страници. 

Такође, на самој страници можете и да гласате следећем линку за решења до четвртка увече, након чега ће се формирати групе у оквиру којих ће се предложена решења развијати и правити. Могуће је да учествујете у више група, а организаторима су јасни сви изазови који постоје у пављењу маски и респиратора, али верују да заједница може да окупи довољан број квалификованих, стручних и паметних људи који могу да произведе неке практичне идеје.

Newsletter

For more information about news in terms of innovation, please subscribe to our Newsletter.

You have successfully been subscribed.

You are already subscribed.

You cannot subscribe to this newsletter.